Find os på Vesterbro i København

Vi holder til på Vesterbro i København, hvor vi til daglig fokuserer på at optimere brugeres oplevelse af digitale produkter. Her på København-kontoret holder vi møder med brugere — hvis det er i internationale projekter, foregår dette virtuelt; vi skitserer designs til digitale produkter; og udarbejder prototyper, som herefter testes af eksperter og brugere og tilrettes i følge deres feedback.

Hvad er user experience (UX)?

„User experience design“ (også kaldet „UX“, eller ofte blot „user experience“) er en engelsk betegnelse for brugeroplevelsesdesign. Termet bruges også ofte for brugergrænsefladedesign (på engelsk kaldes dette „user interface design“ eller „UI“). Det går kort fortalt ud på, at sikre sig at dem, der bruger digitale produkter (så som hjemmesider, apps og andre digitale arbejdsredskaber og digitale arbejdsværktøjer) umiddelbart kan forstå hvordan de bruges og at brugeroplevelsen generelt er god.

Kontakt os

Kig forbi kontoret i København til en kop kaffe hvis du er interesseret i en snak om user experience design, user interface design eller andet der relaterer sig til den gode brugeroplevelse:

Samhæng ApS
Islands Brygge 79A, 4. 1,
2300 Copenhagen

hello@samhaeng.com